ESP / CAT

Per què Carpenter House?

Carpenter House és una empresa especialitzada en la construcció de Cases Americanes.
Els nostres clients busquen la casa dels seus somnis i nosaltres la fem realitat.
El nostre departament de disseny els proporcionarà tota la informació i s’adaptarà a les seves necessitats. A diferència d’altres empreses, mantenim un tracte molt estret client-empresa ja que per nosaltres cada projecte és una nova il·lusió. Les nostres cases són com les que sempre hem somiat i hem vist a les pel·lícules. Tindrem cura fins al  més petit detall.
Disposem d’un arxiu molt extens de cases, d’interiors i exteriors. L’aconsellarem sobre l’estil de la seva casa. Només ha de triar el tipus de distribució i materials i nosaltres ens ocuparem de dissenyar la casa dels seus somnis .

Avantatges de la fusta sobre la construcció tradicional.

Economia: La fonamentació d’una casa de fusta és una tercera part més econòmica que la de la construcció tradicional ja que el pes és molt menor.
El termini de construcció és un altre factor que incideix en el cost final ja que té una durada molt inferior. Podem afirmar que en sis mesos tindrem la seva casa acabada


La fusta.

És el material noble per excel•lència, reciclable, biodegradable, eficient des del punt de vista energètic i renovable.

No hi ha cap altre material per a la construcció amb la qualitat característica de la fusta. Confereix una dimensió complementària amb l’entorn degut a la seva aparença única que combina color, forma i textura. Les seves propietats excel·lents tant de força com de flexibilitat, responen bé a les dues exigències: la compressió i la tensió. Aquestes característiques fan que sigui el material adequat, no tan sols com a component estructural per a l’entramat elemental de la construcció de vivendes, sinó també per als terres, escales, sostres, finestres i portes.


Estalvi energètic: A les cases de fusta tindrem un estalvi energètic de calefacció i d’aire condicionat de fins a un 50% ja que la fusta és un material molt més aïllant que el formigó i el maó.


Versatilitat de la fusta

La fusta és el material per a la construcció que requereix menys aportació d’energia.
Els habitatges d’estructura lleugera de fusta necessiten menys aportació calòrica per aconseguir i mantenir un determinat nivell de confort, la qual cosa fa que, en definitiva, amb aquestes estructures, la calefacció de les cases resulti més econòmica.
La construcció de fusta proporciona avantatges considerables, entre els quals destaquen: un menor cost de mà d’obra, més rapidesa en la construcció, adaptabilitat al material bàsic, facilitat en la normalització i la possibilitat de satisfer una àmplia varietat d’exigències amb una reduïda organització.Sustentabilitat: La fusta és un material renovable diferentment dels seus competidors: l’acer, el formigó, els maons, el quals a més necessiten més energia per a la seva obtenció i refinament i són altament contaminants en l’esmentat procés.

Sismicitat: El comportament de la fusta sobre la construcció és molt millor que el d’una casa de formigó ja que la fusta és flexible i sobre l’assentament de la casa no es produiran esquerdes a diferència de l’obra tradicional ja que el pes d’una casa de formigó és de 1,8ton/m3 i el de la construïda amb fusta és de 0,3ton/m3. Aquest és un dels factors importants que fan que la vivenda d’estructura de fusta sigui una construcció antisísmica.

Les nostres cases no són modulars o prefabricades, es construeixen a la seva parcel·la.


Visiti la nostra oficina i podrà veure una casa mostra. El nostre departament d’assessorament l’informarà, li ensenyarà i dissenyarà la casa dels seus somnis.oficina casa mostra: concertar visita al: 607 855 075
08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
info@carpenterhouse.es
Avís Legal